Sivua päivitetään / under construction

Blogi on ollut hieman hiljaisempi viime aikoina, johtuen pääosin muista kiireistä. Tarkoitus on palata kirjoittamaan myös tänne, mutta samalla blogi muuttuu syksyllä 2018 yleisemmäksi sivustoksi, joka sisältää tietoa tutkimushankkeistani ja julkaisuistani. Eli sivun ulkonäkö ja sisältö tulee muuttumaan lähitulevaisuudessa melko lailla. Myös osoite on muuttunut, sivulle löytää jatkossa napakalla reimavalimaki.com -osoitteella.

The site is under construction in Autumn 2018. For the past years, it has been a professional blog mostly in Finnish. For past months, the blog has been quite silent due to other urgent things to do. The forthcoming updates will change the blog into a more general website telling about my projects, research and publications. There will be more contents in English, as well. And from now on, you can find the site with the concise address reimavalimaki.com